IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шокиращ инцидент с Америка Ферера

18 май 2014 10 17

Мъж се пъхна под роклята на актрисата на червения килим

Америка Ферера и Кейт Бланшет Снимка: Getty

Америка Ферера и Кейт Бланшет Снимка: Getty

Дори червеният килим не може да спре този, който е решил да стигне до звездите. Това се случи нагледно пред очите на хиляди шокирани гости на филмовия фестивал в Кан.

По време на премиерата на филма „Как да си дресираш дракон 2“ мъж скочи под полата на актрисата Америка Ферера по време на нейна обща снимка с други актьори от филма Кейт Бланшет, Кит Харингтън и Джимон Хонсу. Това предизвика ужас в самата актриса, която веднага бе успокоена от колежката си Кейт. Въпросният инцидент е станал в петък.

Охраната на фестивала веднага е издърпала мъжа, който бил облечен в костюм и по външен вид не се различавал от звездите. Докато го издърпвали изпод роклята на Ферера, той се хванал за нейния глезен, което затруднило охраняващите. Всички останали били шокирани, което се отразило на по-нататъшните снимки на актьорите на червения килим.

Те показали своята съпричастност с нарушеното емоционално състояние на Ферера и я успокоявали дълго време.

Охраната издърпва мъжа, пъхнал се под роклята на Америка Ферера. Снимка: Getty

Според докладите на охраната, мъжът е украински журналист на име Виталий Седуик, който редовно имал подобни прояви на различни събития, като той ги наричал „развлекателни“.

Например преди години той се опитал да целуне Уил Смит в устата отново на червения килим, прегръщал е Леонардо ди Каприо и Брадли Купър и е разбивал сцената, на която е трябвало да произнесе реч певицата Адел при приемането на наградата Грами.

Макар и да е известен със своите изключителни мерки за сигурност, ето че и фестивалът в Кан пострада от проявите на хора като Седуик.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
хахха, еййй, полудяха тия хора, бе!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар