IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оксана Григориева се моли на съда да отложи глобата ѝ заради банкрут

21 май 2014 06 00

Рускинята се разприказва публично за връзката си с Мел Гибсън и му дължи 375 000 долара за това

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Оксана Григориева го е закъсала съвсем. Майката на най-малката дъщеря на Мел Гибсън се надява да получи в последната минута отсрочка от калифорнийския апелативен съд, след като съдия постанови, че е нарушила условията на споразумение за поверителност, заради което дължи 375 000 $ на актьора, пише RadarOnline.

По-рано тази година дамата обяви банкрут, а след това се издъни след като започна да говори за Мел в интервю, въпреки че бе подписала договор за конфиденциалност.

Григориева е подала молба за отсрочка за изплащане на наказателната сума.

Още през февруари Оксана не се сдържа и си развърза езика в шоуто на Стърн за връзката си с Гибсън и той побесня и поиска да бъде глобена. Съдът прие искането му и рускинята бе принудена да плати. Дамата обжалва, но съдът застана на страната на актьора. В момента тя е в много затруднено финансово състояние и отново се опитва да се измъкне за прегрешението си. Предстои разглеждане на молбата ѝ за отсрочка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Каквото повикало, таквоа се обадило... така ли беше?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар