IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина и Брад може би никога няма да се оженят

22 май 2014 06 26

Актрисата не бърза да се омъжи за своя любим

Брад и Анджелина; Снимка: Getty Images

Брад и Анджелина; Снимка: Getty Images

Бурната любов между Анджелина Джоли и Брад Пит започна със скандал (по това време актьорът още беше женен за Дженифър Анистън), но не е ясно дали ще завърши с брак. Оказва се, че актрисата не бърза да се омъжи за своя любим мъж.

38-годишната звезда, която през април 2012 година се сгоди за Брад Пит, признава, че двамата нямат никакви конкретни планове за сватба. По-рано се говореше, че Анджи и Брад ще сключат брак под натиска на своите шест деца.

Красивата актриса сподели пред „Good Morning America“: „Ние нямаме конкретна дата и не крием нищо – ние наистина не знаем. От време на време говорим с децата за това – едно от тях предложи пейнтбол, а ние решихме, че е нещо „по-различно“.

В същото интервю Анджелина дори намекна, че тя и Брад може никога да не се оженят, макар че са лудо влюбени един в друг. „Знаете ли, мисля че най-важното, което правим е, че децата имат страхотно време и всички ние приемаме сериозно любовта и връзката между нас“, сподели красивата звезда.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )