IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба иска да бъде добър модел на подражание

22 май 2014 10 01

Ето защо актрисата спряла да се опитва да бъде „съвършена“

Джесика със своето семейство; Снимка: Getty Images

Джесика със своето семейство; Снимка: Getty Images

Макар за много мъже, а и жени, по целия свят Джесика Алба да е въплъщение на перфектната жена, самата актриса не иска повече да се опитва да бъде „съвършена“.

33-годишната звезда, която има две дъщери на пет и две години, променила своята диета и фитнес режим. Това се наложило, тъй като откакто Джесика станала майка, тя иска да бъде добър пример за своите деца.

„Откакто пораснах и станах майка, да бъда здрава се превърна в мой приоритет заради правилните причини. По-важно е да имаш балансиран подход, вместо да се опитваш да бъдеш перфектен“, призна актрисата.

Макар че като цяло Джесика води здравословен начин на живот, тя вече не се чувства виновна, ако хапне някоя нездравословна храна. Пред People.com звездата сподели, че понякога си позволява джънк фууд, защото когато се лишава от храна, накрая злоупотребява с нея.

В дните, в които Джесика няма желание да тренира, излиза на разходка с приятели и се стреми винаги да бъде активна със своите деца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

delicia ( преди 9 години )
До 13: Аууу ама ти сигурно си истинско въплъщение на забавата и висшата мода, О БОЖЕ!!! Още едно комплексирано и безизвестно същество и ти и много други може само да завиждате за успеха който тя има и едва ли човек с нейния статут се интересува от мнението на разни жалки мишки като теб!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Вдъхновена ( преди 9 години )
Аз мисля, че тя е страхотна - интелигентна, успяла и красива. Няма и следа от пошлост в нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Много е скучна! И облеклото и е скучно, и визията и като цяло ииии всичко ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )