IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер от Монако ще става баща

31 май 2014 05 30

Съпругата му – принцеса Шарлийн е бременна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Шарлийн Монакска е бременна с първото си дете. Бебето ще е първият официален наследник на принц Албер. Дворецът потвърди в петък следобед щастливата новина. В изявлението се казва: „Принцът и принцесата на Монако са щастливи да обявят бременността на нейно височество Шарлийн.“

Красивата южноафриканка, която е бивша олимпийска плувкиня, се омъжи за принца на Монако – Албер II на 1 юли 2011 година.

Въпреки, че това ще е първото дете за Шарлийн, то ще е трето за Албер. Той вече е баща на две извънбрачни деца – 22-годишната дъщеря Джазмин Грейс Грималди и 10 – годишен син Александър Косте, които не могат да наследят короната.

Раждането на бебето се очаква в края на годината. Това ще е най-новото попълнение към семейството Грималди. Наскоро племенницата на принц Албер – Шарлот Казираги роди момченце (през декември 2013 г.) от френския актьор Гад Елмалех. Племенникът му Андреа Казираги също приветства малко момче по-рано тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )