IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екранният Крисчън Грей не харесвал тялото си

3 юни 2014 06 00

Джейми Дорнан се чувствал прекалено слаб

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Обикновено жените се оплакват от фигурата си, но ето че и мъжете изпитват несигурност за физиката си. Актьорът Джейми Дорнан, който догодина ще видим в ролята на перверзния милиардер Крисчън Грей в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво“ разкри, че не е доволен от тялото си.

„Не харесвам физиката си. Но кой ли се харесва? Бях много слабо момче и все още се чувствам като кльощаво хлапе“, сподели звездата.

Джейми също така не се чувствал никак комфортно в костюм, а за ролята си на Крисчън постоянно му се налагало да го облича.

„Мисля, че има много повече от Крисчън, отколкото показваме – някой, който се поддържа във форма и харчи безумни суми за визията си. Повечето от снимките преминаха във фитнеса и докато бях облечен в костюм. Аз се чувствам доста неловко в костюм, защото не го обличам често в живота... а този мъж живее в костюм – в най-добрите костюми“, каза звездата пред сп. Interview.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )