IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ролята на Клеопатра ще е последна за Анджелина Джоли

3 юни 2014 10 17

След това звездата планира да се посвети на хуманитарната си работа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли намекна, че ролята на Клеопатра може да бъде последната за нея. Годеницата на Брад Пит е избрана да наследи култовата роля на Елизабет Тейлър в нова адаптация за историята и живота на египетската владетелка.

Джоли ще пресъздаде Клеопатра на големия екран, като сценарият на филма е дело на Ерик Рот, който е неин добър приятел. Анджи призна по време на интервю за BBC Radio 5 следното: „Има много различни идеи за режисьор на филма, между които са Анг Лий и Дейвид Финчър. Сценарият е написан от Ерик Рот, който е скъп мой приятел и брилянтен писател.“

Анджелина, чийто последен филм „Господарка на злото“ е на върха на боксофис класациите в САЩ, смята че ролята на Клеопатра ще е красив, достоен и подобаващ край на кариерата ѝ в Холивуд. 38-годишната Джоли заяви, че след този предизвикателен проект планира да се фокусира върху хуманитарната си работа и върху режисурата.

Тя каза: „С Клеопатра мога да приключа с актьорската професия по един чудесен начин. Какво друго мога да направя след това?!“ Последната актриса, която през 1963 г. изигра ролята на владетелката на Древен Египет е покойната Елизабет Тейлър.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )