IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс и Джони Макдейд ще се оженят тази година?

6 юни 2014 07 11

Двойката вече иска да узакони връзката си

Кортни и Джони; Снимка: Getty Images

Кортни и Джони; Снимка: Getty Images

Макар че само преди няколко месеца Кортни Кокс отрече слуховете да е сгодена, явно сватба все пак ще има. Говори се, че актрисата и Джони Макдейд планират да се оженят и според техни приятели това ще се случи до края на тази година.

Дълги години Кортни Кокс бе омъжена за Дейвид Аркет, с когото има 9-годишна дъщеря. С Джони, звездата от „Приятели“ се среща от една година и според близки до двойката те вече искат да узаконят своята връзка.

Източник сподели: „Джони обича дъщеря ѝ Коко и той иска да се ожени за Кортни. Те са обсъждали темата за годеж и всички смятат, че ще се случи“. 49-годишната актриса е готова за тази стъпка, тъй като се чувства много добре с любимия си мъж.

„Тя (Кортни) срещна Джони чрез Ед Шийрън, който е приятел с Дженифър Анистън. Всички приятели на Кортни обичат Джони, което е страхотно, защото Дженифър не харесваше особено Дейвид Аркет“, призна източник пред New York Post.

Наскоро актрисата призна, че се чувства по-щастлива от всякога с Джони и е благодарна за подкрепата му за нейния режисьорски дебют с филма „Just Before I Go“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари