IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каспър Смарт проговори за своите флиртове с транссексуални жени

10 юни 2014 05 23

Отрича всичко

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От седмици в медийното пространство две транссексуални дами твърдят, че са имали афери с танцьора Каспър Смарт. Малко след това Джей Ло скъса с любимия си, но близки до звездите издадоха, че те са разделени от два месеца и чатовете на танцьора нямат общо с раздялата им. И въпреки това 27-годишният мъж нито веднъж не се изказа по повод съобщенията си с двете нетипични жени... до този момент.

„Няма нищо вярно в тези думи. Не съм се виждал и не съм имал физически контакт с тези жени. Преглеждам възможностите си да предприема по-сериозни действия срещу Кристина Мари и Софи Виса“, сподели Каспър пред The Sun.

Смарт и Лопес бяха заедно близо две години, но от месеци връзката им не вървяла и искрата я нямало.

„Те се надяваха да се разделят без много шум. Той просто щеше тихичко да се изнесе от дома ѝ и това е“, каза приятел на танцьора пред медията.

„Тя смята да се държи цивилизовано и в действителност още го обича“, издадоха от приближения кръг на Лопес.

Каспър вече е изнесъл вещите от дома на певицата в Лос Анджелис и за своя радост ще запази всичките подаръци, които Дженифър му е правила, включително и лъскавият пикап, който получи от нея за 25-ия си рожден ден.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Ниграха се - ай сега към следващите жертви
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )