IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калвин Харис зарязал Рита Ора чрез Twitter

11 юни 2014 07 41

Певицата била шокирана от новината

Калвин и Рита; Снимка: Reuters

Калвин и Рита; Снимка: Reuters

Преди няколко дни стана ясно, че Калвин Харис и Рита Ора вече не са двойка. Оказва се обаче, че певицата била зарязана публично, тъй като разбрала за раздялата чрез социалната мрежа. Рита смятала, че двамата с Калвин все още могат да се опитат да разрешат проблемите си и че всъщност още са заедно.

Певицата и диджеят бяха двойка в продължение на повече от година, като отношенията им имаха прекъсвания. Всъщност Калвин бе този, който оповести раздялата им миналата седмица в Twitter. Ора била шокирана, тъй като не знаела, че любимият ѝ ще пусне подобно съобщение.

Източник заяви пред вестник Sun: „Рита бе смутена, когато той написа, че всичко е свършило. Тя не мислеше, че той ще публикува подобно съобщение и бе шокирана“.

Миналата седмица Калвин пусна в социалната мрежа следното изявление: „По повод спекулациите – с Рита приключихме връзката си преди известно време. Тя е красива и талантлива жена и аз ѝ желая всичко най-хубаво“.

Приближен до вече бившата двойка издава, че диджеят е решил да сложи край на връзката си с певицата. Двамата се карали от месеци и било време да се разделят. Освен това Калвин държал повече на своето лично пространство и не обичал да привлича прекалено много внимание към себе си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )