IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли не е толкова добър родител като майка си

18 юни 2014 06 22

Тя смята, че не може да се сравнява с покойната Маршелин Бертран

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли каза, че не може да се сравни със собствената си майка, когато става въпрос за родителски умения. Звездата смята, че покойната ѝ майка Маршелин Бертран е била много по-добър родител от нея самата.

Актрисата от „Господарка на злото“ има шест деца – Мадокс на 12 години, Пакс – на 10, Захара – на девет, Шайло на осем и пет-годишните близнаци Нокс и Вивиан от своя годеник Брад Пит. Тя и друг път е споделяла, че Маршелин е нейният модел за подражание и че тя се е справила повече от добре възпитавайки нея ѝ брат ѝ Джеймс Хейвън като самотна майка.

В интервю за списание Grazia Анджи каза: „Трудно ми е да се сетя за по-добра майка от моята собствена. За нея целият ѝ живот се въртеше около майчинството.“ 39-годишната звезда също така признава, че предпочита децата ѝ да учат с частни учители у дома, отколкото да ходят на училище, защото така смята, че те ще видят „по-голямата картина на живота“.

Междувременно, миналата седмица, Джоли говори за борбата срещу сексуалното насилие и обеща да се застъпва за тази кауза и за напред. Тя каза: „Аз ще работя върху това, докато съм жива. Жените биват третирани като втора класа граждани и с тях редовно се злоупотребява.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )