IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт иска да играе дъщеря на идола си Деми Мур

19 юни 2014 06 01

Смята, че с общ филм двете ще оправят имиджа си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кристен Стюарт иска да играе в една лента със воя идол Деми Мур. Актрисата дори настоява по-възрастната дама да влезе в ролята на нейна майка. Според Кристен, ако двете играят в една лента, това „ще помогне на кариерите им и ще промени депресирания имидж, който вече имат”, разкри източник пред RadarOnline.

„Сега Кристен се опитва наистина да се сприятели бързо с Деми, която обожава от години и да я убеди да играят майка и дъщеря в някоя нова екшън комедия”, добави информаторът.

Имиджът на Стюарт наистина се почерни, след като през 2012 г. тя се забърка в любовна афера с режисьора на лентата „Снежанка и ловецът“. В резултат на романса им съпругата на Рупърт Сандърс прекрати брака им, а Робърт Патинсън остави Кристен. Двамата после се събраха за кратко, но накрая той не се справи със срама и се разделиха окончателно. Оттогава актрисата не може да си намери половинка.

В подобна лична драма е и Деми Мур, която също е без стабилен мъж до себе си, откакто се раздели с Аштън Кътчър през 2011 г. Година по-късно те официално се разведоха и сега актьорът е щастлив с годеницата си Мила Кунис и чака дете от нея, докато Мур все още страда по него.

Според източника Деми няма против да играе в една продукция с Кристен, но всичко зависи от това какъв сценарий ще им предложат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )