IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко са близки Никол и Енрике?

28 юни 2014 06 06

Разменени интимни жестове между двамата събудиха подозрения

Никол Шерцингер и Енрике Иглесиас Снимка: Splash News

Никол Шерцингер и Енрике Иглесиас Снимка: Splash News

Анна Курникова може би трябва да се притесни от действията на възлюбения си Енрике. Причината е изненадващото поведение на певеца по време на концерт в Малта в сряда, 25 юни. На сцената на музикално събитие на MTV на острова Енрике и Никол Шерцингер изпълниха на живо съвместното си парче „Heartbeat.“ Еротичният нюанс в поведението им бе забелязан от всички присъстващи. Енрике притискаше прекалено близо до себе си тялото на съблазнителната вокалистка на момичешката група The Pussycat Dolls

Никол помогна за разгарянето на страстите още повече със сексапилния си стайлинг. Тя бе облечена с къс черен топ и къси панталони, разкриващи по-голямата част от спортната ѝ фигура. 39-годишният испански секс идол обвил ръце около талията ѝ и не я пуснал в продължение на минута, придържайки я до себе си на интимно разстояние.

Двамата записаха емоционалната балада още през 2010 г., като заснеха и чувствено видео към нея. Въпреки че биха били идеалната двойка, засега те не потвърждават нито дума от подозренията на присъстващите. Връзката на Енрике Иглесиас с руската тенисистка Анна Курникова е факт от 12 години и изглежда доста стабилна. Съдията в X-Factor Никол Шерцингер пък наскоро отпразнува шестата годишнина от връзката си с пилота от Формула1 Люис Хамилтън.

Така че скоро едва ли можем да очакваме новини за поредната раздяла за звезди от шоубизнеса. Което не пречи да се наслаждаваме на подобни провокативни гледки.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )