IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър не разбира манията по хазарта на Бен Афлек

30 юни 2014 06 34

И въпреки това актрисата подкрепя съпруга си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър не разбира манията на съпруга си по хазартните игри и мрази да чете негативни неща, написани за него в пресата (по тази тема). Все пак, актрисата продължава да подкрепя съпруга си, от когото има три деца – две дъщери – Вайлет и Серафина и син – Самуел, който е на две годинки.

41-годишният Бен е известен не само с успехите си в киното, но и с това, че редовно посещава казината в Лас Вегас. Той дори беше изхвърлен през април от казиното на хотел „Hard Rock“, тъй като беше хванат да брои картите на игра на блекджек, което е забранено.

Според списание People, Гарнър не харесва тази зависимост на мъжа си, но се опитва да стои зад гърба му: „Тя не разбира тази негова страст и не иска да чете негативни неща за него в новините. Дженифър е най-търпеливата жена в света и все още е много влюбена в Бен.“

Междувременно 42-годишната актриса отлетя за Детройт, където в момента Бен снима филма „Батман срещу Супермен“. Там двамата ще отпразнуват 9-ата годишнина от брака си. Според слуховете Афлек е купил за жена си скъпи бижута от магазина „Barneys“ в Бевърли Хилс миналата седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )