IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров се забавлява със съперника си Анди Мъри

2 юли 2014 08 23

Днес двамата тенисисти ще играят 1/4 финал на Уимбълдън

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Днес най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе на 1/4 финал на Уимбълдън с британската звезда Анди Мъри, който спечели шампионската титла от турнира на трева миналата година.

Оказва се, че двамата съперници не са в лоши отношения, а напротив - разбират се отлично. Те пуснаха снимка в социалната мрежа Twitter, на която са се потопили заедно в басейн и се вижда, че се чувстват доста комфортно в компанията си. Снимката е направена през януари, след мач в Мелбърн, в рамките на Откритото първенство на Австралия.

Днес ще стискаме палци на 23-годишния Гришо да победи 27-годишния шотландец Мъри, загърбвайки факта, че двамата са приятели извън корта. Междувременно приятелката на Григор - Мария Шарапова вчера отпадна от турнира, след като германката Анджелик Кербер я победи на 1/8 финала.

Наскоро в интервю за британски вестник Димитров каза за Шарапова, че все още таи огромно страхопочитание към нея, още от времето, когато я е наблюдавал да печели Уимбълдън през 2004 г., и е бил само на 13 години.

Той каза: "Когато гледам тенис, за мен тя е Шарапова, но е Мария, когато се приберем вкъщи."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )