IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се мразели на снимките на „Тетрадката“

3 юли 2014 06 32

Той не искал да работи с нея

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Оказва се, че екранната химия между Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс в хитовия романтичен филм „Тетрадката“ се основава на омраза. Това лято се навършват 10 години от излизането на филма – факт, който накара медиите да разровят за повече любопитни факти, свързани със създаването му.

Лентата е адаптация на романа на Никълъс Спаркс, а историята разказва за момче и момиче, които се влюбват в началото на 1940-те. Той е бедно, селско момче, а тя богата наследница, но чувствата им устояват на времето и перипетиите, включително и на неодобрението на нейните родители.

Химията между героите е толкова силна, че Райън и Рейчъл след това стават гаджета в реалния живот и то за цели 4 години. Въпреки това, режисьорът Ник Касаветис разкри, че Гослинг и Макадамс са се мразели по време на снимките. „Може би не аз трябва да разказвам тази история, но те наистина не се понасяха. Райън искаше да сменим Рейчъл с друга актриса, защото просто не можеше да работи с нея.“

Режисьорът допълва, че в крайна сметка между двамата се развихрил разгорещен скандал, от който целия екип бил побит в тръпки. След тази случка те все пак довършили филма заедно, а след края на снимките станали гаджета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )