IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи се преби след рождения си ден

5 юли 2014 11 06

Показва бойни рани от падане от колело

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън постна в социалната мрежа кадър, на който се вижда, че е наранила крака си. Дамата обясни, че виновно за поражението ѝ е колело, което наела, за да се помотае из улиците на Ню Йорк. Актрисата е получила бойната си рана ден след рождения си ден във сряда (02.07), когато навърши 28 години.

Седмицата не започна никак добре за Линдзи от самото начало. Преди дни звездата обяви, че ще съди компанията „Grand Theft Auto“, защото използвала нейна снимка с рекламна цел без разрешение. На кадъра Лоън позира по бански и показва знака за мир.

Миналата седмица Лоън издаде, че планира да се премести в Лондон, тъй като там никой не се влияел от скандалния ѝ имидж все още. Актрисата е на лов за апартамент в английската столица, а междувременно вече си намери враг в нея. Дамата се спречка с модела Кейт Мос, а според близки до звездата причината е бил нейният съпруг, който общувал с Линдзи покрай музикалната ѝ кариера.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
вие на това ли му викате пребиване?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )