IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл не смята, че с нея се работи трудно

14 юли 2014 09 11

Актрисата е определяна за една от най-омразните звезди

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл не определя себе си като „трудна“, макар че продължава да бъде обект на постоянни обвинения по тази тема. Актрисата дори е обявена за една от най-омразните звезди в Холивуд, именно защото работата с нея е истинско мъчение. По време на снимките на филма „Life As We Know It“ колеги на Катрин споделили, че тя е била причина за „отчаяно трудни ситуации“.

По повод своята негативна репутация, 35-годишната чаровна блондинка призна: „Наистина не мога да говоря за това. Мога да кажа само, че не определям себе си като труден човек. Никога не съм имала намерение да бъда такава. Не смятам и че майка ми (която е неин мениджър) е труден човек. Мисля, че е важно всички да се държат професионално, с уважение и любезно“.

Източник, участвал в заснемането на филма „27 Dresses“ с участието на Катрин сподели, че актрисата е имала куп изисквания, които са неприсъщи дори за най-големите знаменитости. Бившата звезда от „Анатомията на Грей“ обаче се надява феновете ѝ да бъдат развълнувани от завръщането ѝ в телевизията.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )