IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера планира коледна сватба

15 юли 2014 06 32

Певицата иска „лежерна“ церемония

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Кристина Агилера иска да се омъжи за любимия си Матю Рутлър по Коледа. Звездата, която очаква първото си дете от своя годеник, вече се оглежда за някое тропическо кътче, където да се състои сватбата ѝ. Певицата иска да се омъжи само няколко месеца, след като дъщеря ѝ се роди, затова вече е започнала с планирането на големия ден.

Източник издаде: „Те обичат Хавай, където и се сгодиха, но Кристина се притеснява за неприкосновеността на личния си живот, така че може би те ще наемат частен остров“. Музикалната звезда, която вече има шестгодишен син от първия си брак с Джордан Братман, държи предстоящата ѝ сватба да бъде „лежерна“.

Според източник на списание Life & Style Кристина има желание втората ѝ сватбена церемония да бъде много по-различна и по-спокойна от първата. Певицата и Матю се сгодиха този февруари. Малко след това стана ясно, че годеникът на Агилера е прекарал цяла година в проектиране на перфектния годежен пръстен.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
дори не знаех, че е бременна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар