IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шая Лебьоф отказва алкохола заради Брад Пит

23 юли 2014 09 30

Актьорът се притеснява да не се изложи пред колегата си

Шая Лебьоф; Снимка: Splash News

Шая Лебьоф; Снимка: Splash News

Шая Лебьоф е решен да остане трезвен не заради кой да е, а заради Брад Пит. Двамата си партнират във филма „Fury“ и много скоро ще започне промотирането на техния общ проект, по време на което актьорите ще бъдат заедно. По тази причина Шая е решил да се откаже от алкохола, за да не се злепостави пред любимия на Анджелина Джоли.

Както е известно, в последната една година 28-годишната звезда има сериозни проблеми. В момента той се бори със зависимостта си към алкохола, търсейки професионална помощ. Миналия месец Шая бе арестуван в Ню Йорк, тъй като използвал нецензурен език по време на представлението си „Кабаре“.

Според запознати актьорът не се е подложил на рехабилитация, но доброволно се подлага на лечение заради проблемите си с алкохола. Приятели на Шая, както и неговото семейство, стават все по-загрижени за звездата, който в последно време се държи неадекватно.

По-рано тази година Лебьоф мина по червения килим на Филмовия фестивал в Берлин с кафяв хартиен плик на главата си, на който пишеше: „Вече не съм известен.“ Преди това той се сби с трима мъже в кръчма в Лондон, а миналата година се отказа от ролята си в пиеса на Бродуей, защото се скара с колегите си Алек Болдуин и Том Стъридж.

Шая в Берлин по-рано тази година; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )