IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзката на Хайди Клум с Вито Шнабел се задълбочава

29 юли 2014 12 23

Двамата изглеждат много щастливи заедно

Хайди и Вито; Снимка: Instagram

Хайди и Вито; Снимка: Instagram

Хайди Клум отново е във вихъра на любовта. Моделът има четиримесечна връзка с 13 години по-младия от нея Вито Шнабел. Изглежда връзката им става все по-сериозна, след като Хайди вече споделя техни общи снимки в социалната мрежа.

Вчера (28.07.) моделът публикува селфи със своя любим, на което двамата изглеждат много щастливи и влюбени. По всичко личи, че двойката се е отдала на романтична екскурзия на някое слънчево място.

Дали заради факта, че е влюбена или заради факта, че излиза с доста по-млад мъж, но Хайди не се притеснява да споделя пред всички своите чувства. Към снимката ѝ с Вито тя добави поредица от емотикони, сред които различни видове сърчица, звезди, ярко слънце и усмихнати човечета.

Моделът сподели още снимки от почивката в своя профил в Instagram. На един от кадрите се вижда как половинката ѝ скача във водата, а Хайди е прибавила: „Честит рожден ден В“.

Макар че Хайди и Вито са заедно от март, блондинката за пръв път демонстрира любовта си по подобен публичен начин. Последната любовна снимка моделът бе публикувала преди девет месеца по време на хелоуин парти с тогавашния си любим – бодигардът Мартин Кирстен.

Вито Шнабел; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

hapy ( преди 9 години )
Тя изобщо не ми се вижда притеснена:) Това, че в България битуват още предразсъдъци към връзка с по-млад мъж, то на запад въобще не е така. А да не говорим, че и у нас има доста семейства, където жената е по-възрастна, мнооого преди да се заговори за Деми Мур, но те не са известни и никой не ги коментира публично. Хайди е страхотна и позитивна жена. Тя и на 80 пак ще е много привлекателна за мъжете
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )