IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Талула Уилис е в клиника заради родителите си

15 август 2014 07 12

Тя има проблеми с алкохолна и наркотична зависимост

Талула Уилис; Снимка: Getty Images

Талула Уилис; Снимка: Getty Images

Талула Уилис получила ултиматум от Деми Мур и Брус Уилис и по тази причина влязла в клиника, където лекува проблемите си с алкохола и наркотиците.

20-годишната дъщеря на актьорите се записала в центъра по зависимости The Meadows в Аризона в края на юли. Там Талула трябва да се пребори със злоупотребата с алкохол и кокаин.

Приближен до звездното семейство разкри пред People, че Деми и Брус са дали ултиматум на своята дъщеря и са я заплашили, че ще ѝ отнемат всичко.

Според друг източник пък Талула има проблеми, които се простират назад в продължение на години. Тя е „засегната неблагоприятно“ от развода на родителите си през 2000 година, смята същият човек.


Бивш съученик на Талула пък допълва, че проблемите на майка ѝ след развода с Аштън Кътчър също са ѝ се отразили зле.

През 2012 година Деми Мур бе хоспитализирана и за малко бе в клиника. „Когато Деми беше в болница, Талула не се появи на училище в продължение на дни, защото беше твърде смутена“, уточнява съученикът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

хм ( преди 9 години )
При родители ***,особено с претенции, винаги страдат децата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лора ( преди 9 години )
Децата на бедни родители решават проблемите си с бачкане, а на богатите и известните с кокаин и скъпи психоаналитици, които им набиват в главите колко са зле!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
uuuuff , kato po4nat da ni6tiat taka za jivota na mladi hora ..Da im barkat v du6ite .A stiga ve4e kliuki
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар