IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крисчън Бейл стана баща за втори път

19 август 2014 10 16

Съпругата му Сиби Блажич роди вчера (18.08.)

Крисчън и съпругата му; Снимка: Reuters

Крисчън и съпругата му; Снимка: Reuters

Крисчън Бейл стана баща за втори път. 40-годишният актьор и съпругата му Сиби Блажич, които вече имат заедно 9-годишна дъщеря Емелин, вчера се сдобиха с още един наследник, пише E! News.

Първоначално двойката предизвика слухове за втората бременност на Блажич, след като чаровната брюнетка бе забелязана с коремче на наградите Оскар, които се проведоха в Лос Анджелис през месец март.

Преди време Крисчън сподели как да бъдеш баща е „най-страхотното нещо” и че той никога не е бил достатъчно подготвен за това как животът му се промени.

Актьорът и Сиби сключват брак през 2000 година, макар че филмовата звезда никога не е планират да се жени. В младите си години Крисчън е бил свидетел на много разводи, което почти го е отказало от семейния живот.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

бай хОй ( преди 9 години )
"В младите си години Крисчън е бил свидетел на много разводи, което почти го е отказало от семейния живот."Ами той сега като е на 40 старец ли е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар