IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери стана враг номер 1 на Тейлър Суифт

11 септември 2014 05 50

Кънтри певицата ѝ посвети песен

Кейти Пери; Снимка: Reuters

Кейти Пери; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е известна с това, че увековечава несполучливите си връзки в песен. Мъжете вече могат да си отдъхнат, защото новата „жертва“ на звездата е от женски пол. В скорошно интервю пред сп. Rolling Stone Суифт издаде, че новата ѝ песен „Bad Blood” е посветена на неин враг. Тя не назова името ѝ, но според запознати става въпрос за Кейти Пери.

И двете жени имаха връзка с Джон Майер. Тейлър беше с певеца през 2010 г., а Пери – през 2012 г. След раздялата си с Майер Суифт му посвети песен и когато Кейти започна връзката си с него, тя реши да брани честта му.

„Не става въпрос за мъж, а за бизнес, Тя се опита да саботира турнето ми и да ми отмъкне хората“, каза Тейлър пред сп. Rolling Stone.

Миналата година се говореше, че Пери е успяла да вземе някои от танцьорите на колежката си, които я зарязали именно по време на техните концерти. Двете дами не се поглеждат на общи събития, което потвърждава враждата им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари