IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба съжалява, че не е завършила колеж

11 септември 2014 08 05

Актрисата не се е чувствала умна, заради липсата си на образование

Джесика Алба; Снимка: Getty Images

Джесика Алба; Снимка: Getty Images

Джесика Алба съжалява, че не е завършила колеж. Актрисата споделя, че винаги се е чувствала несигурна, когато е била по-млада. Освен това чаровната звезда никога не се е чувствала умна заради липсата си на образование.

33-годишната Джесика, която има две дъщери от съпруга си Кеш Уорън, споделя: „Винаги съм била несигурна, защото не се записах в колеж и винаги съм се чувствала недостатъчно умна. През тийнейджърските ми години и докато бях на 20+ не бях сигурна в себе си и винаги чувствах, че трябва да се извинявам заради себе си“.

Сега красивата звезда е по-уверена в своята личност, благодарение на своето семейство и изминалите години. Всъщност в случая на Джесика липсата на диплома от колеж изобщо не изиграл роля в нейното развитие. Освен успешна актриса, Алба е и собственичка на екокомпанията The Honest, която наскоро бе оценена на почти един милиард долара.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари