IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почина бащата на Никол Кидман

13 септември 2014 05 55

Мъжът е загинал от раните си при катастрофа

Никол и баща ѝ; Снимка: Reuters

Никол и баща ѝ; Снимка: Reuters

Бащата на актрисата Никол Кидман е починал трагично по време на престоя си в Австралия, където е гостувал на другата си дъщеря – Антония Кидман. Антъни е загинал в катастрофа от раните си.

Мъжът е директор на психологическото отделение на болница Royal North Shore в Сидни. Той е много близък с двете си дъщери и дори неколкократно се е появявал на червения килим до Никол.

Актрисата винаги е споменавала с много любов баща си и му е благодарила, че присъства в живота ѝ и се грижи за нея и семейството си.

„Той е страхотен баща. Мога да му се обадя в 3 сутринта и той винаги ще ми отговори и ще бъде до мен. Когато бях тийнейджър започнах да се увличам по писането и той ме окуражи да продължа напред. Направих си дневник и пишех редовно в него. Родителите ми винаги са смятали, че е хубаво да развивам въображението си, но не са мислили, че може да излезе нещо сериозно от него“, каза преди време Никол.

От местоработата на лекаря няма никакъв коментар до момента.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари