IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей отмени участия заради болест

16 септември 2014 13 37

Не се знае от какво страда певицата

Лана Дел Рей; Снимка: Getty Images

Лана Дел Рей; Снимка: Getty Images

Лана Дел Рей била принудена да отмени предстоящите си концерти в Европа, заради неназована болест. 29-годишната певица трябваше да пее по BBC's Radio 1 утре, но според списание People това няма как да се случи.

„Заради медицински причини, независещи от нашата воля, изпълнителката е била принудена да отмени всички свои промотиращи изпълнения, планирани в Европа през следващите дни“, написаха в изявление от лейбъла на Лана Дел Рей.

Преди няколко дни звездата отмени и два частни концерта за слушателите на Virgin Radio в Париж. От BBC Radio 1 се надяват певицата да пренасрочи своето музикално изпълнение за по-нататък.

„Лана Дел Рей наистина искаше да пее, но за съжаление това не е възможно и тя е съкрушена, че трябва да отмени участието си. Оздравявай, Лана“, написаха от радиото.

Звездата промотира своя нов албум „Ultraviolence“, който бе издаден през месец юни. Албумът дебютира на номер едно в 12 страни, включително САЩ и Великобритания.

Лана Дел Рей по време на свой концерт; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )