IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеръми Ренър се оженил тайно

24 септември 2014 11 53

Актьорът стана баща в началото на миналата година

Джеръми Ренър; Снимка: Getty Images

Джеръми Ренър; Снимка: Getty Images

Джеръми Ренър сключил брак на тайна церемония. За актьора се знаеше, че е разделен с модела Сони Пачеко, но сега звездата призна, че двамата са се оженили тайно. Причината за тяхното решение бил фактът, че Джеръми иска да държи любимата си извън светлината на прожекторите.

Пред Capitol File актьорът призна: „Аз се опитах да защитя неприкосновеността на личния живот на семейството ми, на съпругата ми. Неприкосновеността на личния живот е важна, защото искам тя (Сони) да живее живота си без да бъде притеснявана. Папараците ме следват наоколо... това е добре. Но... аз не обичам да ме следват, когато съм със семейството ми.“

Въпреки многото спекулации по отношения на личния му живот, Джеръми няма да оповестява прекалено много информация за себе си. Актьорът е на мнение, че слуховете се появяват, тъй като хората знаят прекалено малко за него и той им е интересен.

Звездата от „Американска схема“ призна още, че се чувства нещастен, когато е далеч от своята 18-месечна дъщеря. Джеръми Ренър стана баща през март 2013 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари