IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Амал готови за сватба

27 септември 2014 10 31

Двойката посрещна известните си приятели, които ще бъдат част от щастливото събитие

Бъдещите младоженци; Снимка: Reuters

Бъдещите младоженци; Снимка: Reuters

Още много малко време остана, докато един от най-известните и желани ергени в света ще остане такъв. 53-годишният Джордж Клуни и 36-годишната му любима Амал Аламудин продължават да изпипват последните детайли около своята сватба и вече посрещнаха някои от знаменитите си приятели, които ще бъдат гости на щастливото събитие.

Мат Деймън, който е особено близък приятел на младоженеца, пристигна във Венеция вчера (26.09.) в компанията на своята съпруга Лусиана Барозу. Пристигането на звездата не остана незабелязано и Мат не пропусна да уважи своите фенове, като им помаха, отправяйки се към луксозния хотел, в който ще отседне.

Синди Крауфорд също ще бъде сред гостите на пищната церемония на Джордж и Амал. Всъщност нейният съпруг, предприемачът Ранди Гербер, се очаква да бъде кум на младоженеца.

Междувременно известните издания вече започнаха борба за това кое ще получи възможността да публикува сватбените снимки на един от най-известните ергени в света.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Тия са на години за внуци, особено той.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар