IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена и Джъстин разпускат на Карибите

30 септември 2014 09 03

Двамата са избрали остров Сейнт Мартин за своята романтична почивка

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Селена Гомес и Джъстин Бийбър са известни с бурната си и доста непостоянна любов. Не е ясно кога двете музикални звезди отново ще се разделят, но поне сме сигурни, че дотогава двамата си изкарват повече от чудесно в компанията един на друг.

Влюбените Селена и Джъстин заминаха на романтична екскурзия до Карибите и по-специално – остров Сейнт Мартин. Там двамата се радват на любовта си, слънцето, белия пясък, сърфирането и разбира се, социалните медии.

22-годишната певица и 20-годишният певец не пропуснаха да покажат в Instagram профилите си кадри от своето пътуване. Интересен факт е обаче, че нито един от двамата не се осмели или не пожела да качи тяхна обща снимка в онлайн пространството.

Може би двамата не искат да огласяват прекалено публично любовта си или пазят връзката си от лошите помисли на хората? Със сигурност обаче Селена и Джъстин отново са заедно от няколко месеца, тъй като двойката е забелязвана многократно на различни локации.

„Те правят това, което правят. Тя (Селена) не се интересува, не иска да го определя“, сподели източник пред Us Weekly.

В петък Джъстин Бийбър публикува обща снимка със Селена от тяхната почивка в Instagram, но малко след това я изтри; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари