IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум сваля Марго Роби

6 октомври 2014 10 45

Тя обаче е обвързана

Орландо Блум; Снимка: Getty Images

Орландо Блум; Снимка: Getty Images

Орландо Блум използва своя чар, за да убеди чаровната Марго Роби да излезе на среща с него. Всъщност актьорът е свързван с редица жени, откакто бракът му с модела Миранда Кер приключи в края на миналата година.

Говори се обаче, че актьорът и звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ са се целували по време на афтър партито след наградите Златен глобус по-рано тази година.

Сега Блум се опитва да впечатли Марго Роби, изпращайки ѝ подаръци. Източник издаде пред списание Woman's Day: „Орландо я бомбардира със закачливи текстови съобщения и телефонни обаждания. Той заложи на своя чар и на практика я молеше тя да излезе с него“.

Красивата актриса обаче вече е обвързана дама. От лятото тя има връзка с режисьора Том Акърли. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Suite Francaise“, в който Марго има главна роля, а Том работи като асистент-режисьор.

Орландо Блум пък се раздели с Миранда Кер през октомври 2013 година, след като двамата бяха заедно шест години. Актьорът и моделът започнаха връзката си през 2007 година и се ожениха през лятото на 2010 година.

След тяхната раздяла Орландо бе свързан с Нина Добрев, Ерика Пакър и Лаура Пейн.

Очарователната Марго Роби; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари