IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Мадона не може да се отърве от обожатели

14 октомври 2014 05 39

Момчетата се редят на опашка за вниманието на Лурдес

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Малката Лурдес върви стремглаво по стъпките на известната си майка. Дъщерята на Мадона учи музика, театър и танци в университета в Мичиган и се оказва, че е доста популярна за противоположния пол.

„Лурдес има голям потенциал, талант и харизма. Тя е невероятна и стилна и момчетата се редят на опашка за вниманието ѝ“, сподели източник, цитиран от Female First.

Макар че тя разполага със средства и дори е партньор на майка си в модната им линия Material Girl, Лурдес правела добро впечатление, че се държала като нормално момиче и живеела като останалите студенти. Брюнетката дели стая с друга студентка и често може да бъде забелязана да хапва пица или паста в кафенето на университета.

„Тя не е толкова общителна, колкото вероятно си мислите, но с всеки изминал ден излиза от черупката си повече и повече. За щастие, не се държи като някаква дива и е наясно какво вероятно останалите предполагат за нея. По тази причина внимава и не иска да си създава лоша репутация“, каза още източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари