IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум и Сийл най-накрая се разведоха

16 октомври 2014 05 37

Двамата финализираха развода си

Сийл и Хайди Клум; Снимка: Splash News

Сийл и Хайди Клум; Снимка: Splash News

Хайди Клум и Сийл официално са разведени, след като разводът им беше финализиран от съд в Лос Анджелис преди два дни. Двамата бяха женени в продължение на почти седем години, преди да се разделят.

Супермоделът Хайди Клум подаде молба за развод през април 2012 година – около два месеца, след като двойката обяви своята раздяла. Красавицата и певецът имат три деца заедно – две момчета на 9 и 7 години, и едно момиче на 5 години. 10-годишната дъщеря на Хайди пък е от нейна предишна връзка.

Решението за развода не дава никакви подробности за това по какъв начин двойката ще се разбере за попечителство над децата си и как ще раздели своите активи. По времето, когато Хайди и Сийл бяха заедно, всяка година те подновяваха своите обети и си измисляха странни костюми за Хелоуин.

След раздялата с певеца, моделът започна връзка с бодигарда си Мартин Кристен. В момента пък Клум излиза с по-младия от нея Вито Шнабел.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари