IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„One Direction“ са най-богатите млади британци

22 октомври 2014 09 45

Те изпревариха много известни актьори и певци

„One Direction“; Снимка: belleza.excite.es

„One Direction“; Снимка: belleza.excite.es

Петимата симпатяги от „One Direction“ са обявени за най-богатите звезди във Великобритания под 30 години. Те са натрупали общо състояние, възлизащо на 77,5 милиона паунда, като първото им място в класацията на списание Heat се дължи на няколко факта.

Музикалните звезди продължават да печелят изключително добре, заради предоставянето на своето име и образ на верига супермаркети в Австралия, заради пускането на два аромата, световното им турне, както и продажбата на четири милиона копия от последния им албум „Midnight Memories“.

На второ място в класацията застава актьорът от „Хари Потър“ Даниел Радклиф, който има около 63,5 милиона паунда. Звездата от „Здрач“ Робърт Патинсън се нарежда на престижното трето място с приходи от 51,4 милиона паунда.

По повод класацията 25-годишният Даниел Радклиф се пошегува: „Те са петима! Това не се брои! Не, че ми пука, но аз определено съм първи“. Следващи в списъка са актрисата Кийра Найтли с 39,9 милиона паунда и певицата Адел със състояние, възлизащо на около 36 милиона паунда.

Победителите от „One Direction“; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари