IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Крис Хемсуърт показа идиличното си семейство

27 октомври 2014 08 01

Елза Патаки сподели снимка в социалната мрежа

Крис, Елза и трите им деца; Снимка: Instagram

Крис, Елза и трите им деца; Снимка: Instagram

Крис Хемсуърт може да е един от най-красивите мъже в Холивуд, но сърцето на актьора отдавна е заето. Австралиецът се радва на прекрасна съпруга и три деца. През уикенда любимата на Крис, Елза Патаки, сподели снимка в социалната мрежа, на която показва семейната си идилия.

На нея се вижда как щастливото семейство се разхожда по плажа на залез слънце. Към кадъра актрисата написа: „Радвайте се на живота, най-доброто #семейство #моменти #плаж #любов #релакс #мир“. На снимката се вижда още как грижовните родители носят близнаците Тристан и Саша, които се родиха през месец март тази година.

Двегодишната дъщеричка на Крис и Елза – Индия, също е част от щастливия семеен портрет. Актьорът вече няколко пъти е забелязван в Byron Bay, след като миналия месец звездата си купи къща в района с гледка към Тихия океан.

Имотът е с балийски дизайн и разполага с допълнителни три вили. Говори се, че къщата е продадена за 7,2 милиона долара и е защитена добре от любопитни очи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари