IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит иска да излиза с каубой

3 ноември 2014 07 27

Но за момента не бърза да тръгва по срещи

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мелани Грифит се наслаждава на статуса си на необвързана, след като в началото на лятото подаде молба за развод със съпруга си Антонио Бандерас. Актрисата не бърза да му намери заместник, но призна, че има идея какъв мъж търси.

„Бих искала да срещна един каубой, истински мъж. Някой, който е мъж, и не се тревожи за това какво се случва в големия град“, сподели 57-годишната звезда в шоуто „Екстра“.

Грифит е насочила внимание към своята кариера и тази на дъщеря си Дакота. Младата дама е звездата в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво“, чиято премиера е на „Св. Валентин“ през 2015 г.

В лентата има много еротични сцени и Дакота се притеснявала как майка ѝ ще погледне на тях. Тя дори забранила на Мелани да гледа филма.

„Ще бъде малко неловко. Мисля, че Дакота ще бъде разстроена, ако ме види на премиерата на лентата. Каза ми: „Може да гледаш, докато не загубя девствеността си на екран и това е“, сподели с усмивка Грифит.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари