IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе печели най-много сред певиците

5 ноември 2014 16 15

Съпругата на Джей Зи се радва на състояние от 115 милиона долара

Бионсе; Снимка: Getty Images

Бионсе; Снимка: Getty Images

Бионсе е най-високоплатената жена на музикалната сцена през 2014 година. Прогнозната ѝ печалба за тази година възлиза на 115 милиона долара, което е повече от двойно от това, което тя бе заработила миналата година. Данните са на списание Forbes, което класира най-добре печелещите имена сред певиците.

Огромната печалба на 33-годишната Бионсе за тази година се дължи на световното ѝ турне, съвместното ѝ турне с Джей Зи и на до последно пазения в тайна албум, който звездата издаде в края на миналата година. Явно 2014 година наистина е супер успешна за певицата, имайки предвид, че само за 12 месеца тя се изкачва от номер четири до самия връх в същата класация.

24-годишната Тейлър Суифт може да се похвали със състояние от 64 милиона долара, което я измества с едно място нагоре и тя вече застава на номер две в класацията за най-високоплатени певици. Певицата Пинк пък се нарежда на номер три, изкачвайки се от номер осем през 2013 година. Нейното състояние възлиза на 52 милиона долара.

Макар че напоследък Пинк не присъства в музикалните класации, тя печели своето състояние, благодарение на масивно турне. Звездата обиколила 85 града, като според списание Forbes всеки концерт имал печалба от над 1 милион долара. За сравнение – според изданието Бионсе заработвала средно по 2,4 милиона долара на концерт от общо 95 такива.

Ето как изглежда и цялата класация на най-добре печелещите певици:

1. Бионсе – 115 милиона долара;

2. Тейлър Суифт – 64 милиона долара;

3. Пинк – 52 милиона долара;

4. Риана – 48 милиона долара;

5. Кейти Пери – 40 милиона долара;

6. Дженифър Лопес – 37 милиона долара;

7. Майли Сайръс – 36 милиона долара;

8. Селин Дион – 36 милиона долара;

9. Лейди Гага – 33 милиона долара;

10. Бритни Спиърс – 20 милиона долара.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари