IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би призна, че е експериментирала с жени

7 ноември 2014 16 15

Певицата обаче настоява, че никога не е била лесбийка

Мел Би; Снимка: Getty Images

Мел Би; Снимка: Getty Images

Мел Би призна, че е експериментирала с жени „в продължение на няколко години“. В момента съдията от X Factor е омъжена за Стивън Белафонте, с когото са съпруг и съпруга от 2007 година насам. Въпреки своето разкритие обаче Мел е категорична, че тя никога не е била лесбийка.

39-годишната певица, която стана популярна през 90-те години на миналия век с групата „Spice Girls“, без притеснение споделя подробности от своя сексуален живот през годините. На въпрос какво мисли за хетеросексуалните жени, които стават лесбийки, Мел Би отговори: „Аз бях от тях в продължение на няколко години“.

Независимо от опитите си с представителки на същия пол, съдията не смята себе си за лесбийка. „Аз съм щастливо омъжена“, признава звездата. Мел Би има три дъщери от трима различни мъже и преди време бе споделила, че за нея майчинството е истинско предизвикателство и „акт на балансиране всяка седмица“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари