IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калвин Харис не иска да излиза с известни жени

11 ноември 2014 16 17

Макар че имаше дълга връзка с Рита Ора

Калвин Харис; Снимка: Getty Images

Калвин Харис; Снимка: Getty Images

Понякога любовните разочарования могат да бъдат много съкрушаващи, дори и за известните хора. В момента Калвин Харис е един от най-популярните диджей в света, прави хит след хит и едва ли страда от липса на женско внимание.

Въпреки че преди време звездата бе заснет с модела Арика Уолф, която участва във видеоклипа към неговата песен „Blame“, изглежда нещата между тях не са провървели. Калвин Харис категорично заяви, че не желае да излиза с известни жени.

На диджея не му допада идеята да има любовни отношения с популярни дами, макар че неговата най-обсъждана връзка е именно с певицата Рита Ора. „Аз не харесвам известни жени“, призна Калвин. Може би именно раздялата с Рита е променила мнението на британеца.

Двамата бяха заедно около година, но се разделиха буквално пред очите на всички. Говори се, че певицата не подозирала за намеренията на нейния приятел и разбрала за тяхната раздяла от социалната мрежа. След това последваха още скандали като забраната на Калвин Харис бившата му вече любима да изпълнява негова песен на музикални награди и размяната на взаимни нападки.

Калвин и Рита по времето, когато бяха двойка; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари