IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин се бори за връзката си с Дженифър Лорънс

12 ноември 2014 14 35

Двамата още са заедно, но докога?

Крис Мартин; Снимка: Reuters

Крис Мартин; Снимка: Reuters

Крис Мартин се опитва да подобри връзката си с Дженифър Лорънс, след като напоследък отношенията между двамата се охладили. Преди време дори се появи информация, че певецът и актрисата са се разделили, но малко след това тези твърдения бяха опровергани.

Крис и Дженифър са двойка от около четири месеца, но според запознати, носителката на „Оскар“ е притеснена заради близостта на своя любим с бившата му съпруга Гуинет Полтроу. По тази причина сега певецът влага много усилия, за да подобри връзката си с Лорънс.

Очакваше се дори двамата да се появят за пръв път заедно на световната премиера на третата част на „Игрите на глада“, в която главната роля е поверена именно на Дженифър. Актрисата обаче бе в компанията единствено на своите колеги от филмовия проект.

Източник сподели пред списание Grazia: „Крис направи много обещания за въпроси, които притесняваха Джен. Той ѝ каза, че тя може да се запознае с децата му и че ще се постарае да отделя повече време за нея. Той я увери, че няма да ѝ се налага да търпи повече романтичните му вечери с Гуинет – това определено е повратна точка за тях“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари