IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян забрани захарта на дъщеря си

14 ноември 2014 13 45

Риалити звездата направила цял списък със „забранени храни“

Ким Кардашян и дъщеря ѝ Норт; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и дъщеря ѝ Норт; Снимка: Getty Images

Едва ли Ким Кардашян дава най-добрия пример на дъщеря си с голите си фотосесии, но пък риалити звездата явно иска да се държи като строга и загрижена майка. Говори се, че съпругата на Кание Уест забранила на дъщеря си да яде захар.

Ким дори създала списък със „забранени храни“, които 16-месечната Норт не може да консумира. Риалити звездата работила върху специално органично меню с професионален готвач, с което трябва да се храни нейната дъщеря.

Източник издаде: „Захарта е на челно място в списъка със забранените храни. Тя смята, че десертът е само рецепта за бедствие. Ким не иска Норт да отслабва, а само да бъде здрава. Но бедната Норт никога не е получавала никакви лакомства, което я разстройва, особено когато е в компанията на други малки деца, на които всичко им е позволено“.

Освен това 34-годишната риалити звезда премахнала изцяло и всички преработени храни от диетата на дъщеря си. По този повод дори самият Кание споделил, че поведението на Ким е малко крайно. Рапърът обаче не протестира, тъй като според източник „той не иска Норт да расте, борейки се със своето тегло“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Ив ( преди 9 години )
На тия някой трябва да им направи психотест преди да раждат деца..... Мозъкът има нужда от глюкоза за да функционира. Доказано е че дадени центрове от мозъка свързани с паметта използват глюкоза.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар