IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл използвала Джон Майер, за да се омъжи

24 ноември 2014 10 20

Актрисата издава своите хитрости

Джош и Катрин; Снимка: Getty Images

Джош и Катрин; Снимка: Getty Images

Изглежда Катрин Хейгъл е от жените, които знаят какво искат и правят всичко по силите си, за да го получат. В скорошно свое интервю русокосата звезда разкри, че е използвала Джон Майер, за да убеди съпруга си да се обвърже с нея.

Катрин и Джош Кели са женени от декември 2009 година, но актрисата трябвало да „стресне“ половинката си, за да могат двамата да сключат брак. Катрин изплашила любимия си, тъй като той или трябвало да подходи сериозно към нея, или да я загуби, заради Джон Майер.

35-годишната Хейгъл сподели в шоуто на Мередит Виейра: „Почти по същото време се запознах с Джон, аз излизах и с Джон Майер. Той и аз сме от съседни градове и се познавахме от едни и същи хора. Моят Джош беше заминал на турне, а аз не знаех двойка ли сме“.

Тази неизвестност принудила Катрин Хейгъл да действа и тя звъннала на сегашния си съпруг по телефона. Актрисата директно го попитала дали двамата имат връзка, защото иначе ще опита с Джон Майер.

Звездата от „Анатомията на Грей“ и Джош Кели се срещат за пръв път още през 2005 година.

Джон Майер; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари