IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крисчън Бейл се ядосва, че е дал ролята си на Батман на Бен Афлек

25 ноември 2014 10 00

Актьорът признава, че тайно завижда на колегата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крисчън Бейл сподели, че завижда на Бен Афлек, затова че се превъплъти в супергероя   Батман.
Британският актьор беше в образа на Човека прилеп в трилогията на Кристофър Нолан "Черният рицар", но в крайна сметка се отказа от костюма на супергероя в предстоящия филм "Батман срещу Супермен". Така той даде възможност на друг актьор да влезе в образа на Батман и това стана Бен Афлек.

В началото феновете никак не харесаха избора на Бен за ролята, но Крисчън признава, че тайно завижда на колегата си и че е убеден, че Афлек ще се справи блестящо като негов  наследник.

Бейл казва: "Трябва да призная, че въпреки че смятам за правилно решението си да се откажа от ролята на Батман, вътрешно завиждам на Бен."

40-годишният актьор споделя, че му е трябвало време да свикне с мисълта, че никога повече няма да може да подкара Батмобила. Крисчън разкрива, че е предложил на Афлек някои Батман съвети чрез имейли. "Не съм говорил с Бен, но му дадох някои насоки чрез имейли. Това са все неща, които аз научих по трудния начин."

Бен като Батман; Снимка: Warner Bros.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари