IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес забрани на Райън Гослинг да говори с бившата си

5 декември 2014 08 28

Актьорът вече не може да общува с Рейчъл МакАдамс

Ева и Райън; Снимка: Splash News

Ева и Райън; Снимка: Splash News

Ева Мендес забранила на Райън Гослинг да разговаря с бившата си приятелка Рейчъл МакАдамс.

От много време се говори, че 40-годишната актриса не харесва приятелските отношения между своя любим и бившата му половинка и явно след появата на дъщеря им звездата се чувства достатъчно силна да налага забрани.

Преди два месеца Ева и Райън станаха родители на дъщеря и именно поздравително обаждане по този повод от страна на Рейчъл станало повод за крайното решение на актрисата.

Източник сподели:

„Рейчъл имаше най-добри намерения, когато се обади. Тя искаше да поздрави Райън за бебето, но и да разбере как се справя той“. Именно този телефонен разговор обаче създал проблеми между новите родители.

Същият източник продължава с разкритията си пред National Enquirer: „Той бе причина за голяма сцена. Сега Ева забрани на Райън да говори с Рейчъл“.

Междувременно Мендес наскоро сподели, че откакто е майка, е прекарала някои от „най-дивите си нощи“ и че все още тя и любимият ѝ се грижат сами за своята дъщеря.

Райън и Рейчъл през 2007 година, когато бяха двойка; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари