IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт излиза с Мат Хийли?

5 декември 2014 10 00

Наскоро певицата разкри, че приоритет за нея са приятелите

Тейлър Суифт; Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт; Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт е известна със своя лош късмет в любовта. Певицата така и не може да си намери сериозен партньор, но това явно не ѝ пречи все пак да опитва. Говори се, че музикалната звезда се среща със своя колега Мат Хийли и то от два месеца.

Ето и какво сподели източник по темата: „Тейлър и Мат се срещат приблизително от два месеца. Всичко започна като взаимно привличане и разцъфва все повече и повече. И двамата имат много забързано ежедневие – групата на Мат „1975“ е на турне, а Тейлър промотира албума си, но всеки път, когато имат възможност да бъдат в един град, го правят“.

Говори се, че 24-годишната певица е „поразена“ от своя нов любим. Същият източник разкрива още пред HollywoodLife.com: „Тейлър смята, че Мати е много очарователен и просто не можеше да не го хареса“.

Междувременно 25-годишният музикант наскоро подхрани още повече слуховете за връзка между него и Суифт, след като разкри, че двамата са си разменили телефонните номера. „Разменихме си номерата. Нека видим какво ще се случи, тя е истинска сензация“, сподели Мат Хийли.

Тейлър Суифт от своя страна наскоро разкри, че за нея приоритет са приятелите, а не романтичните връзки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари