IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиян шофьор блъсна Меган Фокс и съпруга ѝ

7 декември 2014 06 56

Звездите излязоха невредими от инцидента

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн са претърпели лека катастрофа в Лос Анджелис. Двойката, която е семейство от 2010 г. и има две малки деца, се прибирала в своя Рейндж Роувър късно вечерта, когато в тях внезапно се ударил Мини Купър.

Брайън веднага извикал полицията и шофьорът на другия автомобил бил арестуван. Оказало се, че той е прекалил с алкохола, пише TMZ. По колата на звездите няма големи щети, само одраскване и спукана гума. За щастие по време на инцидента нито едно от децата на двойката не е било с тях.

По-рано същия ден Меган и Брайън бяха уловени от папараци по време на романтична закуска. Неотдавна актрисата сподели, че покрай грижите за 2-годишния Ноа и 9-месечния Боди почти няма никакво време да остане насаме с любимия си.

Звездата дори скандализира обществеността с признанието, че рядко прави секс с Брайън. Изглежда двамата са успели да се откъснат малко от семейните задължения, макар че срещата им бе помрачена от инцидента.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари