IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бехати Принсло: Не се влюбих в Адам от пръв поглед

9 декември 2014 16 10

Моделът и певецът сключиха брак през юли

Адам и Бехати; Снимка: Facebook

Адам и Бехати; Снимка: Facebook

Бехати Принсло и Адам Лавин са една от най-горещите звездни двойки. Двамата са олицетворение на красотата и успеха – Бехати е топмодел, а Адам е певец и най-сексапилният мъж за 2013 година.

От юли месец насам пък двамата са щастливо женени. Животът им прилича на холивудски филм и може би единственото, по което реалността им се различава от сценария на някой романтичен филм е, че двамата не се влюбили от пръв поглед един в друг.

Всъщност Бехати пропуснала възможността да се появи в един от видеоклиповете на Maroon 5, чийто фронтмен е Адам Лавин. Двойката поддържала кореспонденция по имейла в продължение на месеци и едва след това моделът се съгласила да се срещне с певеца на снимачната площадка на „One More Night“.

Връщайки се към спомените си, Бехати споделя: „Той имаше ръкавици, а аз влязох през вратата и си мислех: „Какво правя тук?“. Той слезе долу и трябваше да махне ръкавиците си – беше неловко, но той беше много сладък“.

Съвсем наскоро Адам Лавин се прояви като романтик и изпрати огромен букет рози на своята съпруга, за да я подкрепи в представянето ѝ за Victoria's Secret, макар и далеч от нея. Бехати обаче разкрива, че нищо до този момент не може да надмине романтиката на предложението му за брак.

Красавицата сподели пред Access Hollywood: „Беше много просто. Не беше нищо лудо, но беше по начина, по който го исках. Той се обади на баща ми. Беше много хубаво, много романтично“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )