IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бехати чака с нетърпение да стане майка

11 декември 2014 17 01

Моделът и Адам ще прекарат Коледа със семейството на певеца

Бехати Принсло; Снимка: Instagram

Бехати Принсло; Снимка: Instagram

Бехати Принсло бе един от ангелите на Victoria's Secret и този образ на сексапилна изкусителка определено доста ѝ отива. Освен успешен модел обаче, родената в Намибия красавица, вече е и омъжена жена. През юли тя и Адам Лавин си казаха „да“ на церемония в Кабо Сан Лукас, Мексико.

25-годишната Бехати често споделя с почитателите си колко щастлива е от семейния си живот. В последното си интервю моделът дори сподели, че двамата със съпруга ѝ са посещавали кулинарни уроци, за да могат да приготвят нещо вкусно за Коледа.

Принсло разкрива още, че е „много вълнуващо“ да си омъжена на този празник. Тя споделя също така, че с Адам ще прекарат Коледа заедно с неговото семейство в Калифорния. На въпрос дали двамата планират да увеличат своето семейство, красавицата отговори, че очаква с нетърпение майчинството. Дали обаче двете звезди планират това да се случи скоро, така и не става ясно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
tova sa si neini me4ti , az niamam takiva planove , nito sam vodila razgovori po temata ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар