IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк остава без любов до себе си

5 януари 2007 15 15

Поп звездата и 11 години по-възрастната Камерън Диаз са сложили край на връзката си

Джъстин Тимбърлейк остава без любов до себе си

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк може вече да обърне повече внимание на фенките си, след като тръгнаха упорити слухове, че е скъсал с досегашната си приятелка – 34-годишната актриса Камерън Диаз, съобщава Контакт мюзик.

Слуховете за раздялата се появиха още преди Нова година, но се засилиха още повече, след като Джъстин се появи сам на премиерата на новия си филм – „Alpha Dog“ (вижте тук снимки от премиерата). Това явно окончателно е убедило всички в края на връзката на двете звезди, които са заедно от 2003-та година насам.

Списание “Star” твърди че 25-годишният Джъстин е признал пред приятели края на връзката и доверил още, че двамата с Камерън прекарали по отделно Коледа.

Също така репортери твърдят, че Тимбърлейк изглеждал доста тъжен на премиерата на филма и едва-едва пуснал няколко усмивки.

През последните години в медиите не спря да се лансира и версията, че двамата не са истинска двойка, а по-скоро извличат изгода един от друг.

Преди да ходи с Камерън, Джъстин имаше романс с друга световна знаменитост от най-голяма величина – поп принцесата Бритни Спиърс., която също преживява криза в личния си живот, но се бори с нея с всички сили като тръгна по
нощни забавления и купони.

След издаването на супер успешен албум през 2006-та година, Джъстин в момента работи по
съвместен проект с ветераните от Дюран Дюран, които изнесоха запомнящ се концерт в София преди няколко месеца.

КоментариКоментари