IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Ди Каприо се запалиха по осиновяването

7 януари 2007 09 55

Двамата актьори, като много свои колеги, решиха да предложат по-добро бъдеще на онеправдани деца

Анистън и Ди Каприо се запалиха по осиновяването

Още двама актьори - Дженифър Анистън и Леонардо ди Каприо, се присъединиха към групата на "осиновяващите звезди", съобщава Фимейлфърст.

37-годишната Дженифър, на която никак не й върви в любовта, откакто Анджелина Джоли отмъкна съпруга й и Винс Вон я изостави, иска да си осинови момче.

"След раздялата си с Винс, Джен преосмисли приоритетите си. Тя е на 37 години и осиновяването ще й помогне да внесе ред в живота си и да не се страхува толкова от бъдещето", обяснява близък на актрисата.

Дженифър мечтае да стане майка, но след поредицата романтични разочарования, тя не иска да се обвързва с никого. "Да осигуря добро бъдеще на някое дете ми изглежда най-прекрасната мисия", споделя самата актриса.

Саркастичното в случая е, че според слуховете, една от причините Брад да потърси любовта при друга жена е отказът на Дженифър да жертва кариерата си в името на деца. Очевидно звездата от "Приятели" наистина е преосмислила приоритетите си, макар и късно.

Друг световно известен актьор - Леонардо ди Каприо, също пожела да помогне на дете в нужда.

По време на снимките на "Кървавият диамант" в Южна Африка той е посетил дом за деца, лишени от родителска грижа и останал очарован от малко момиченце, с което поиграли за кратко.

Леонардо обаче не смята да прибира малкото същество в дома си, а да следи косвено нейното развитие. Актьорът се е уговорил с управата на дома да изпраща ежемесечно чек за момиченцето и да й се обажда редовно по телефона.

КоментариКоментари